OVER AE

DOEN en GEZIEN worden…

…met elkaar, door elkaar en voor elkaar, samen sterk in evenementen!

AE

DOEN en GEZIEN worden…

…met elkaar, door elkaar en voor elkaar, samen sterk in evenementen!

Welkom bij Actief Eerbeek

Laat je eens verleiden tot het organiseren van een evenement waar iedereen van kan genieten. Evenementen waar we samen veel plezier aan beleven. Je staat niet alleen, deze website geeft veel informatie.
Wat je ook doet, wie je ook bent, iedereen kan iets organiseren. Voor mensen, door mensen, evenementen, activiteiten, levendigheid en beweging.
Het gevoel van “Hier wil ik bij horen, en dit wil ik niet missen!”
Alle ervaring die daarin wordt opgebouwd mag niet verloren gaan, die ervaring moeten we niet alleen voor ons zelf willen houden, die ervaring moeten we vooral samen delen. De afgelopen jaren hebben we samen al veel dingen gedaan waar we allemaal best trots op mogen zijn, en die we ook zeker niet alleen voor ons zelf willen houden. Delen om het een ander gemakkelijker te maken, en delen om jezelf te verbeteren, want wie iets geeft, krijgt er altijd iets voor terug!
Te beginnen met deze website, deze website is er GRATIS voor jou, de mensen die dit mogelijk maken waarderen jouw inzet. Ze kunnen jouw inzet niet missen, en zullen er alles aan doen om jouw succes nog groter te maken en anderen te stimuleren om jouw voorbeeld te volgen.  
Waarom?
Omdat wij allemaal zelf ook deel uit maken van onze samenleving en graag leuk willen wonen en leven.  Leefbaarheid is niet alleen maar huisje, boompje beestje, er moet iets te beleven zijn, en hoe meer, hoe mooier! Sociale contacten maken dat mensen elkaar gaan waarderen en elkaar op gaan zoeken, zeker als het gaat om evenementen en activiteiten waar we trots op zijn!
Deze website is lokaal gericht op de gemeente Brummen, maar in principe zijn er in iedere gemeente gelijkwaardige faciliteiten te vinden die het organiseren van een evenement mogelijk maken.
Het bestuur van de Stichting bestaat uit een 3-tal personen …
Johan van Zadelhoff
Natascha Dröge
Roor de Gans
…die samen met een aantal andere vrijwilligers de stuurgroep vormen. Afhankelijk van welke evenementen er daadwerkelijk georganiseerd kunnen- en gaan worden zal er per evenement een commissie gevormd gaan worden die de uitvoering doet (met de nodige extra handjes natuurlijk)