VRIJWILLIGERS

Een evenement organiseren zonder de inzet van vrijwilligers is bijkans onmogelijk, ook bij onze evenementen is dat zo.
Iedere keer weer kunnen we een beroep doen op o.a. verkeersregelaars, figuranten, schminkers en … handjes. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee.

Verkeersregelaars

Om activiteiten veilig te kunnen organiseren en in goede banen te leiden maken we gebruik van een pool aan verkeersregelaars. Zij zijn allen opgeleid en weten van de hoed en de rand. Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten en zorgen voor een veilige omgeving? Meld je dan aan! Stichting Actief Eerbeek biedt je dan, geheel gratis, een korte training aan om je taken in dezen verantwoord te kunnen uitvoeren. Stuur jij een mail naar vrijwilligers @ actiefeerbeek.nl … dan nemen wij snel contact met je op.

Vrijwilligers

Figuranten

Of het nu Winter in Eerbeek of Halloween is, er kunnen nooit genoeg figuranten zijn. Heb jij je theaterschool afgerond of ben je gewoon een natuurtalent die, wanneer je geschminkt en verkleed bent, zomaar iemand anders is en opgaat in z’n rol? Jou kunnen we altijd gebruiken. Heb je kleding van jezelf? Prachtig. Zo niet, dan hebben wij nog wel wat voor je te leen. En vind je het lastig om je rol te kiezen? Wij kunnen je daar mee helpen en zorgen er dan ook gelijk voor dat je perfect geschminkt bent. Stuur gerust een mail naar vrijwilligers @ actiefeerbeek.nl wanneer je je aangesproken voelt.

Handjes, bouwers en knutselaars

Noemen ze jou met regelmaat ‘handige Harry’, Crea Bea’ of misschien wel ‘Bob de Bouwer’? Nou, dan kun je je creativiteit en inzet hier misschien wel kwijt. Bij evenementen als Halloween, Sinterklaas, Winter in Eerbeek en de oktoberparty’s kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. Wat dacht je van het maken van kostuums, het helpen inrichten van de feestlocatie, het plaatsen van de evenementdoeken of het bouwen van wagens. Er is genoeg te doen. Voel jij je aangesproken? We zijn dan in blijde afwachting van je mail naar vrijwilligers @ actiefeerbeek.nl

Schminkers

Om onze figuranten zo optimaal mogelijk op hun taak voor te bereiden is er een groep mensen, zowel professionals als hobby grimeurs, beschikbaar. Op verzoek zorgen zij ervoor dat ze er perfect uitzien. Je kunt ze noemen zoals je wilt: grimeurs, visagisten of schminkers. Lijkt het jou wat om deel uit te maken van deze groep creatievelingen? Laat dat dan weten via een mail naar vrijwilligers @ actiefeerbeek.nl
We leren je graag via een workshop de kneepjes van het vak … en dan mag je het in de praktijk uitproberen.