Winterwensen

De lokale ondernemers van de OVE belonen mensen die elkaar in de maand december een warm hart toedragen.

Daartoe wordt er een speciale Winterwensboom in het centrum van Eerbeek geplaatst waar mensen hun Winterwens in kunnen hangen.
Koning Winter is gevraagd om invulling te geven aan deze wensen. De deelnemende winkeliers geven speciale Winterwenskaarten uit aan hun klanten waarmee zij iemand kunnen nomineren die in hun ogen wel eens een extraatje heeft verdiend.
Leuk om te geven en leuk om te krijgen is de warme gedachte hierbij.
Iedere week volgt er een trekking van een aantal winterwensen die in de boom zijn opgehangen. Koning Winter koopt daarvoor passende Winterwenspakketten in bij de lokale ondernemers met zijn familie, en schenkt deze aan de gelukkige winnaars. Een volledige verrassing, want het zijn allemaal mensen die iets verdienen in de ogen van anderen.
Je kunt gratis deelnemen aan de actie door een Winterwenskaartje, die uitgegeven  worden door de deelnemende winkeliers, in te vullen en die in de Wensboom te hangen.
Wanneer jouw Winterwens wordt getrokken haalt Koning Winter zijn rendieren van stal om jouw wens in vervulling te laten gaan.
Koning Winter neemt contact met je op om het op een ludieke wijze te bezorgen!
Koning Winter verzorgt Winterwensen in een straal van max. 5 km rond Eerbeek.

 

Door jouw winterwens in de speciale Winterwensboom te hangen bezorg je veel mensen een leuke verrassing deze winter. Koning Winter zal met zijn familie er alles aan doen om de mooiste winterwensen in vervulling te laten gaan.