SINTERKLAAS

Ondernemersvereniging Eerbeek (OVE) en Ondernemersvereniging Brummen (OVB) zijn de opdrachtgevers van de activiteiten rondom Sinterklaas 2022 en Stichting Actief Eerbeek is gevraagd, in opdracht van hen, zorg te dragen voor de organisatie.
Dit wordt geregeld door vrijwilligers die samen een comité vormen. Zij organiseren met veel enthousiasme en ervaring de activiteiten en zullen er samen een succes van.

Sint in Eerbeek

Sint in Brummen

Dag Lieve kinderen van Eerbeek! 

De voorbereidingen voor onze tocht naar Nederland zijn al in volle gang! Alles wordt ingepakt in de stoomboot door de Pieten: het boek, m’n paard Ozosnel, de pepernoten en natuurlijk de kado’s.

Wij komen aan in Eerbeek op zaterdag 12 november, rond 15.00 uur. Na een rit door het dorp en een welkom door de burgemeester op het Kersten terrein rijden wij door naar mijn logeerhuis. Na zo’n reis ben ik natuurlijk hardstikke moe en ga ik lekker slapen bij het logeerhuis van Huis te Eerbeek!

Komen jullie ook langs de route staan en eventueel mee lopen/fietsen naar Huis te Eerbeek?

Ook houden we nog een Meet & Greet in het dorp. Dit zal zijn op zaterdag 19 november vanaf 10.00 uur tot ca. 12.00 uur op beide winkelpleinen en rond de winkels die daar tussen liggen. 

Op zaterdag 26 november hebben we in mijn logeerhuis de ‘Grote Pieten Dag’. Dan kan je alles doen wat Pieten leuk vinden: pepernoten bakken, knutselen en natuurlijk kan je Sinterklaas ontmoeten!

Ik verheug me er enorm op om jullie weer te zien allemaal. Tot gauw lieve kinderen!!

Liefs, Sinterklaas en alle Pieten!!

Dag Lieve kinderen van Brummen! 

De voorbereidingen voor onze tocht naar Nederland zijn al in volle gang! Alles word al ingepakt in de stoomboot door de Pieten: het boek, m’n paard en natuurlijk de pepernoten. Vergeet ik dan nog wat, ooh ja de kado’s natuurlijk!!

Wij komen aan in Brummen op zaterdag 19 november om 14.00 uur, na een rit door het dorp en een welkom door de burgemeester bij de feesttent op het Marktplein rijden wij door naar Concordia. Daar ga ik natuurlijk nog even zwaaien naar alle lieve kinderen, papa’s, mama’s, oma’s en opa’s!

Komen jullie ook langs de route staan en lopen/fietsen jullie dan mee naar Concordia?

We doen ook nog een Meet & Greet in het dorp, dit zal zijn op zaterdag 3 december vanaf 10.00 uur. Waar? Overal in het dorp natuurlijk. Ik wil iedereen weer even zien dit jaar!

Ik verheug me er enorm op om jullie weer te zien allemaal!! Tot gauw lieve kinderen!!

Liefs, Sinterklaas en alle Pieten!!